• Αίθουσα, Η ιστορία της Γραφής. Εικαστικό: το σκαθάρι πάνω σε συμβολογράμματα (αναπαράσταση).
    Αφιερώματα

    Μουσείο τυπογραφίας

    Βιομηχανικό πάρκο Χανίων, κοντά στη Σούδα. Πρωί. Έξω υγρασία με 3 βαθμούς Κελσίου και τα πιεστήρια να αναπαράγουν βιομηχανικό «θόρυβο» και τη ...
  • Αφιερώματα

    Τύρναβος

    Ξύλα στη φωτιά. Μυρωδιές. Σταφύλια και μούστος. Δεξαμενές και βαρέλια. Ανθρώπινες φιγούρες που εξαϋλώνονται μέσα στους ατμούς κρατώντας στα ...
  • Οδοιπορικά

    Σκύρος

    Υπάρχει ένα νησί στο κέντρο του Αιγαίου, που ο χρόνος ελάχιστα το έχει αγγίξει. Μια ρίζα πρωτογονική ακολουθεί με ευλάβεια κάθε σου βήμα στο σ...
  • Εναλλακτικά

    Μετέωρα

    Όλοι έχουμε περάσει και μια στιγμή σταθήκαμε να αγναντέψουμε τη θέα, να την απαθανατίσουμε σε μια φωτογραφία. Oι πιο πολλοί έχουν σταθμεύσει...
  • Αφιερώματα

    Το φως που σβήνει

    Ο άνθρωπος παλεύει με τα στοιχειά και τα νικάει. Καμία φορά νικιέται κιόλας. Είτε νικήσει όμως είτε νικηθεί, είναι αδιάφορο για τον φάρο, π...

Προορισμός του μήνα

Από το τελευταίο τεύχος


Οδοιπορικά


Εναλλακτικά


Αφιερώματα

Γευστικές διαδρομές

Ρετσίνα

Πολλές φορές περνάνε από τη σκέψη μας καθημερινές εικόνες που ζήσαμε μιαν άλλη εποχή. Εικόνες που...

Ξερολιθιές της γεύσης

Όλα σε τούτο το νησί μοιάζουν απλόχερα… Η γραφική του Χώρα με το περήφανο Κάστρο και την Πορτάρα ...

Αφρώδεις οίνοι Πελοποννήσου

Όλα ξεκίνησαν το 1668, όταν ένας Βενεδικτίνος μοναχός, ο Dom Pierre Perignon, ανέλαβε υπεύθυνος για τον τρύγο και την οινοποίηση του Αβαείου του St. Pierre de Hautvillers στη γαλλική επαρχία της Καμπάνης. Μελέτησε, τι ήταν αυτό που έκανε τους φελλ...

Μικροζυθοποιίες Πελοποννήσου

Βρισκόμαστε στην καρδία του καλοκαιριού. Η θερμοκρασία ανεβαίνει κάνοντας μας να αναζητούμε μικρές δροσερές απολαύσεις. Σημαίνουσα θέση σ’ αυτές καταλάμβανε ανέκαθεν ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα…

Εγγραφή στο newsletter

Please enable the javascript to submit this form


0
Shares

Σας αρέσει το site μας?

Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

0
Shares