Ετοιµάζουµε τη βάση: Βάζουµε τα καρύδια, τα µπισκότα και το λιωµένο βούτυρο στο πολυµίξερ και δουλεύουµε για 4-5 λεπτά να θρυµµατισθούν και να ενωθούν καλά τα υλικά. Απλώνουµε το µείγµα σε φόρµα µε σούστα και το πιέζουµε µε τις παλάµες µας οµοιόµορφα ώστε στον πάτο να έχει παντού το ίδιο πάχος. Ανακατεύουµε µε το µίξερ το τυρί, το µέλι και την κρέµα γάλακτος να ενωθούν καλά. Αφήνουµε το µίξερ, ρίχνουµε µέσα τα καρύδια και ανακατεύουµε µε ξύλινη κουτάλα. Απλώνουµε την κρέµα επάνω στη βάση και βάζουµε στο ψυγείο 5-6 ώρες. Κόβουµε σε τρίγωνα και σερβίρουµε κάθε κοµµάτι ρίχνοντας στην επιφάνεια καρύδια, µέλι και φυλλαράκια δυόσµου.