Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Σε άλλο σκεύος χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα. Αναμειγνύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί (εκτός του κίτρου) και τα προσθέτουμε στο μείγμα με τα κροκάδια, εναλλάξ με τη μαρέγκα λίγο-λίγο. Ρίχνουμε το γλυκό σε βουτυρωμένο ταψί. Αφού ψηθεί, το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε. Το καταβρέχουμε με το κίτρο. Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας για 5’ και σιροπιάζουμε κατευθείαν. Ψήσιμο στους 180ο C για 40'. Προσοχή: Δεν ανοίγουμε τον φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος, γιατί θα πέσει το γλυκό.