Μαϊ22

«ΣΕΞ ΛΕΞΙΚΟΝ-Η Επιστήμη του έρωτα»

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

«ΣΕΞ ΛΕΞΙΚΟΝ-Η Επιστήμη του έρωτα»

Το θεατρικό έργο«Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Έρωτα» του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου  σε σκηνοθεσία ΜαλίναςΤζίνου, ανεβαίνει τη Δευτέρα 27 Μαϊου 2019 στις 22:00, στο θέατρο Τριανόν, στο Ναύπλιο, στο Φεστιβαλάκι 2019, από τη DuoTheatreGroup

 

Η παράσταση διενεργείται  στο πλαίσιο του μαθήματος Θεατρική Παραγωγή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου- Σχολής Καλών Τεχνών, του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων-ΔΟΠΠΑΤ.

Ο Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος γράφει μια vintage κωμωδία για την πρώτη φορά ενός ζευγαριού.Στην Ελλάδα του 1978, δύο ερωτευμένοι δεκαεπτάχρονοι σχεδιάζουν να οδηγήσουν τη σχέση τους στην κορυφαία στιγμή της, να κάνουν, δηλαδή, έρωτα για πρώτη φορά, ξεπερνώντας τη συστολή τους, αλλά και τις στερεοτυπικές κοινωνικές αντιλήψεις της εποχής.

«Σύμβουλος» στην πορεία τους προς την ολοκλήρωση της σχέσης τους, ένα παλαιομοδίτικο λεξικό του σεξ. Οι ηθικοπλαστικές απόψεις του οπισθοδρομικού λεξικού αποπροσανατολίζουν τους δύο νέους, δημιουργώντας τις συνθήκες για μια τρυφερή κωμωδία με vintage αισθητική και καταιγιστικό ρυθμό, ενώ γίνονται αφορμή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι των διαφορετικών τους απόψεων για την πολιτική, την κοινωνία και τις σχέσεις, αλλά και να δοκιμαστούν τα όρια της δικής τους σχέσης.

Το «Σεξ Λεξικόν – Η Επιστήμη του Έρωτα» του Σπύρου Δ. Μιχαλόπουλου, δημοσιογράφου βραβευμένου με το Βραβείο Μπότση και αποφοίτου του Studio Θεατρικής Συγγραφής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2016 στο θέατρο 104, σε σκηνοθεσία Αγγελίτας Τσούγκου, παίχτηκε για δυο σεζόν με επιτυχία στην Αθήνα, παίχτηκε επίσης στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο, στην Καστοριά και στην Κύπρο και στις 27 Μαΐου2019θα παρουσιαστεί στο Ναύπλιο

 

Σημείωμα σκηνοθέτη:

Πρώτη φορά!!! Χμμμ… Όταν το σκέφτομαι αμέσως μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα δύο ανθρώπων με ιδρωμένες παλάμες, κοκκινισμένοι από το άγχος και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι που επιτέλους θα ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ερωτικής πράξης, δηλαδή πιο λαϊκά… του σεξ! Η Κάτια και ο Τάκης είναι το πρότυπο αυτών των ανθρώπων σε μια εποχή που η άγνοια της συγκεκριμένης κατάστασης ήταν σχετικά μεγάλη, οπότε το άγχος και ο ενθουσιασμός τους ήταν ακόμη πιο έντονος… Σωτήρας τους; Ένα λεξικό! Μια ιδιαίτερη στιγμή, ίσως κωμική, ίσως τραγική, ίσως και τα δύο… Έλα να θυμηθούμε τα παλιά…

 

 

 

Σημείωμα ομάδας Duo:

Η ομάδα DuoTheatreGroupδημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στο πλαίσιο του μαθήματος Θεατρική Παραγωγή, με σκοπό να παρουσιάσει την παραγωγή «ΣεξΛεξικόν-Η επιστήμη του Έρωτα» στο Φεστιβαλάκι 2019 το Μάϊο στο Θέατρο Τριανόν.

Την ομάδα αποτελούν επτά φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΠΑ.ΠΕΛ.

 

Συντελεστές παράστασης:

Σκηνοθεσία: ΜαλίναΤζίνου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανθή Μαδίτση

Σκηνογραφία: Γιάννης Αδελιανάκης

Μουσική επιμέλεια: Ανθή Μαδίτση

Επιμέλεια φωτισμού: Ελένη Παϊσου - Πέγκυ Καραπάνου

Ηθοποιοί: Άννα Λιλλελάρη - Γιάννης Αδελιανάκης

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

 

Facebook ομάδας Duo: DUO – Theater group(https://www.facebook.com/DUO-theater-group-2285038304872563/?epa=SEARCH_BOX)

Υπεύθυνη επικοινωνίας:

Ασημίνα Πολύζου, τηλ. επικοινωνίας: 6980716103, email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
">

Μαϊ22

Ο Γεώργιος Σπυρόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα Ελεύθερη Πατρίδα

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Γεώργιος Σπυρόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα Ελεύθερη Πατρίδα

Ο Γεώργιος Σπυρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο, σπούδασε στη Γαλλία, ζει δε και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη.

Είναι Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με γνωστικό αντικείμενο: Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτική- Ευρώπη και Αναπτυσσόμενος κόσμος.

Τελείωσε το Γυμνάσιο Ναυπλίου και στη συνέχεια μετέβη στη Γαλλία όπου έλαβε Πιστοποιητικό Γαλλικής Γλώσσας, στο Διεθνές Κέντρο Γαλλικών Σπουδών, Καθολικό Πανεπιστήμιο της Δύσης, ΑΝΖΕ (Certificat d’Initiation à la Langue Française).

Είναι Πτυχιούχος Ανώτατων Σπουδών Έρευνας, στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων, στο Παρίσι, (Diplôme Supérieur de Recherches). Κατέχει: α. Προμεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Νομικών Επιστημών Ανάπτυξης, στο Πανεπιστήμιο Paris V (Certificat des Sciences Juridiques de Développement), β. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διπλωματία και Διοίκηση Διεθνών Οργανισμών, στο Πανεπιστήμιο Paris XI (Diplôme d’ Etudes Supérieures Specialisées) και γ. Δίπλωμα Διδακτορικής διατριβής με θέμα: «Προτάσεις αναδιάρθρωσης του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα: συγκριτική και κριτική ανάλυση», στο Πανεπιστήμιο Paris XI (Doctorat Régime Unique).

Στην επαγγελματική του δραστηριότητα, εκτός της ανέλιξής του σε όλες τις βαθμίδες του Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, διετέλεσε Σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών, Ερευνητής στο Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών (ΕΚΕΜ), Συνεργάτης στη Βαλκανική Μονάδα (Συγγραφέας των πολιτικών εξελίξεων των Χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις Βαλκανικές και Παρευξείνιες χώρες), Γενικός Επιμελητής της ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, καθηγητής διδάσκων σε σειρά σεμιναρίων στο Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ) και το Ινστιτούτο Εισαγωγικής Διοικητικής Εκπαίδευσης (ΙΕΔΕ), Επισκέπτης Επίκουρος καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Στέλεχος Ιδιωτικής Επιχείρησης, Δόκιμος Ερευνητής στον Οργανισμό του ΟΗΕ σε θέματα Επιστήμης, Πολιτισμού και Παιδείας (U.N.E.S.C.O.), Δόκιμος Ερευνητής στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ανάπτυξης του ΟΗΕ (O.N.U.D.I.), Δόκιμος Ερευνητής, στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.).                                     

Στο Ερευνητικό του Έργο επιπλέον περιλαμβάνεται πλήθος μονογραφιών, άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα, επιμέλεια πρακτικών Συνεδρίων, ανακοινώσεις, εισηγήσεις και συντονισμός σε επιστημονικά Συνέδρια και Ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και διαλέξεις-ομιλίες σε Πανεπιστημιακές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές.

Κατέχει πλούσια διδακτική εμπειρία από το έτος 2000 μέχρι σήμερα, σε όλα τα Προγράμματα του Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με εστιασμό στις Διεθνείς Σχέσεις.

Στη Διοικητική του εμπειρία περιλαμβάνονται οι παρακάτω ιδιότητες με διοικητική ευθύνη: Πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πρόεδρος της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αναπληρωτής εθνικός εκπρόσωπος στην Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (International Relations Committee), (2007-2009), Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας», 2009, Μέλος της εξεταστικής Επιτροπής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων υποτροφιών 2006-2009 του Ι.Κ.Υ., Συμμετοχή στις συναντήσεις των Προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων των Εταιριών Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας των Πανεπιστημίων (Κομοτηνή –Ιανουάριος 2008, Λαύριο, Τεχνολογικό Πάρκο- Μάρτιος 2008), Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Συμβάσεων 2009., Εποπτεία σπουδών υποτρόφων εξωτερικού του ΙΚΥ, 2008, Μέλος της Επιτροπής Φοιτητικής Μέριμνας, 2012, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, 2018, καθώς και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διεθνείς Σπουδές», 2017-2018.

Έχει ενεργή συμμετοχή σε κοινοτικά προγράμματα και σε προγράμματα εξειδίκευσης, καθώς και σε εκπροσωπήσεις επιτροπών της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου, του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων και Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Γραφείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Επιτροπής Αξιολόγησης του Προγράμματος «Ηράκλειτος», της Επιτροπής Μελέτης της Αξιολόγησης του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τακτικό Μέλος του Συμβουλίου Εξετάσεων μετεγγραφών φοιτητών εξωτερικού, Μέλος Τριμελούς Επιτροπής αξιολόγησης (Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Εθνικής και Διεθνούς Διάστασης), καθώς και μέλος της παρουσίασης και υποστήριξης μεταπτυχιακών εργασιών των σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.).

Στη συμμετοχή του σε επιτροπές για ακαδημαϊκά θέματα διετέλεσε Μέλος Επταμελών Εξεταστικών Επιτροπών για την κρίση διδακτορικών διατριβών (Τμήμα ΔΕΣ), Μέλος Τριμελών Εισηγητικών Επιτροπών για την κρίση μελών ΔΕΠ, Επιβλέπων Διδακτορικών Διατριβών, καθώς και Μέλος διοικητικών συμβουλίων επιστημονικών οργανισμών.

Ο Γεώργιος Σπυρόπουλος είναι έγγαμος με δύο τέκνα.

Μαϊ19

Ο Κώστας Νικολάου υποψήφιος με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Κώστας Νικολάου υποψήφιος με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Νέα Αρχή για μια Νέα Εποχή στο Ναύπλιο

Οι γνώσεις μου και η πολυετής εμπειρία μου είτε ως Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Νέας Τίρυνθας για τα έτη 1995-1998 είτε ως Δήμαρχος Νέας Τίρυνθας για τα έτη 1999-2010 στα κοινά, με οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχθώ το προσκλητήριο του καταξιωμένου πρώην Δημάρχου Ναυπλιέων και διεκδικητή και πάλι της Δημαρχίας, Τάκη Αναγνωσταρά και να συστρατευτώ μαζί του στον αγώνα για το καλό του Δήμου μας.

Δικαιούμαι να έχω και έχω οράματα, τα οποία για μένα είναι πραγματοποιήσιμα για τον Δήμο Ναυπλιέων, όπως σήμερα συγκροτείται από την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ναυπλίου. Έχω την εμπειρία και την γνώση, όπως το απέδειξα όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά, για τη φροντίδα και επίλυση των βασικών βιοτικών προβλημάτων των Δημοτών, αλλά και της δημιουργίας νέων δομών για την παροχή Υπηρεσιών στους Δημότες και στους πάσης φύσεως επισκέπτες της πόλης, ώστε να καταστεί και πάλι ο Δήμος μας κέντρο διεθνούς ενδιαφέροντος.

Σας καλώ λοιπόν, να συστρατευτείτε και εσείς μαζί μας και σας υπόσχομαι ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για μια νέα εποχή, δημιουργική, παραγωγική, ανάπτυξης και πολιτισμού, που θα θέσουν τις προϋποθέσεις για να γίνει ο Δήμος μας πόλη – πρότυπο για την άνετη διαβίωση των κατοίκων αλλά και για να την επισκέπτεται κανείς και να ζει κοντά μας.

Κώστας ΝικολάουΥποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
με το συνδυασμό Πρωτεύουσα ξανά του Τάκη Αναγνωσταρά

Μαϊ18

Ο Χάρης Σελλής υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Χάρης Σελλής υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο

Φίλες και Φίλοι,

Η μεγάλη αγάπη και διάθεση προσφοράς για τον τόπο μου, με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και να θέσω υποψηφιότητα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Ζητώ τη βοήθειά σας, την αγάπη μου αυτή να την μετουσιώσω σε προσφορά και έργο.

Χάρης Σελλής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Άργους-Μυκηνών

κιν: 697 676 8666 – 693 464 2350

Μαϊ17

Ο Γεώργιος Παπαθεοφάνης υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Γεώργιος Παπαθεοφάνης υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Αγαπητοί μου συμπολίτες.

Σας γνωστοποιώ ότι αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση ως προς το πρόσωπό μου του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτριου Κωστούρου, να με εμπιστευτεί να ενασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση συμμετέχοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα» με όραμα για μια καλύτερη και ομορφότερη πόλη, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Κατάγομαι από το δημοτικό διαμέρισμα Καρνεζαιίκων του Δήμου Ναυπλιέων, είμαι έγγαμος, πατέρας δύο τέκνων, κάτοικος Ναυπλίου.

Υπηρετώ ως Αρχιφύλακας στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας (Α.Τ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ) και μέσα από τον εργασιακό μου χώρο έχω διατελέσει συνδικαλιστής στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αργολίδας, όπου αγωνίστηκα από όλες τις θέσεις αυτής και τιμήθηκα από τους συναδέλφους μου, με το έργο που παρήγαγα, για πολλά χρόνια με το ανώτερο αξίωμα ως Πρόεδρος αυτής, εκπροσωπώντας τους επάξια τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο. Ταύτη συνεχίζω την συνδικαλιστική μου δράση ως Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Α. στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η καθημερινότητα της εργασίας μου με την συνεχή συναναστροφή με τους πολίτες και η ενασχόληση μου με τα συνδικαλιστικά του χώρου μου με έχει φέρει σε επαφή τόσο με τους συμπολίτες μας, όσο και με τους φορείς του Νομού μας, γνωρίζοντας από κοντά τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας. Ως εργαζόμενος αστυνομικός με ενδιέφερε πάντα η προστασία και η ασφάλεια των πολιτών, η επίλυση των προβλημάτων τους, αφουγκράζοντας και κατανοώντας αυτά δίνοντας τις αρμόζουσες λύσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, συμβάλλοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή επίλυσή τους. Ως συνδικαλιστής έμαθα να διεκδικώ και να αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των συναδέλφων μου και κατά επέκταση των πολιτών σε ότι αφορά την ασφάλεια τους διότι ασφαλής αστυνομικός ισούται με ασφαλή πολίτη.

Έχει αποδειχθεί από όλη την συνδικαλιστική πορεία μου ότι διαθέτω αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα κινήσεων και με την εναρμόνιση μου με τα κοινά απέκτησα την εμπειρία που χρειάζεται νοιώθοντας έτοιμος να συμβάλω στην αυτοδιοίκηση εργαζόμενος για έναν καλύτερο Δήμο Ναυπλιέων από όποια θέση μου ζητηθεί μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Είμαι και θα είμαι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας με οράματα για την πόλη μας και θέλω να προσφέρω στο συνδυασμό «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα», ο οποίος με αντιπροσωπεύει, συμβάλλοντας για την επιτυχή νίκη με την υποψηφιότητά μου, ώστε την επομένη των εκλογών να έχουμε και πάλι για Δήμαρχο Ναυπλιέων τον κ. Δημήτρη Κωστούρο.

Πιστεύω ότι όπως με εμπιστεύτηκαν και με εκτίμησαν οι συνάδελφοί μου, έτσι και εσείς, όπως και αυτοί θα με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, υποσχόμενος ότι θα προσπαθήσω στο μέτρο που μου αρκεί ή στην δυνατότητα που θα μου δοθεί, να σας αντιπροσωπεύσω επάξια ώστε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα για την πόλη που αγαπάμε και θα αγαπάμε.

Υπόσχομαι να είμαι ο άνθρωπός σας, που θα μεταφέρει την φωνή σας με τον λόγο του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας αναδεικνύοντας τα θέματα για το καλύτερο του τόπου μας καθώς και για ένα ονειρικό - μαγικό Ναύπλιο όπως του αξίζει να είναι.

Με εκτίμηση ο δικός σας άνθρωπος.

Γεώργιος Παπαθεοφάνης του Αποστόλου.

Μαϊ17

O Κώστας Καρούντζος υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

O Κώστας Καρούντζος υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Η κορυφαία πολιτική Μάχη είναι να παραμείνεις Άνθρωπος, να αποφύγεις τη βαρβαρότητα αυτής της Εποχής. Μέσα από αυτό το Πρίσμα αγωνίζομαι για την Επόμενη Μέρα του Τόπου Μας, το Δρέπανο, με το βλέμμα στραμμένο στον Άνθρωπο. Ξέρω να τολμώ Κι εσύ ξέρεις πως μπορώ.

Η συμμετοχή μου στα κοινά δεν είναι παρόρμηση της στιγμής, ούτε προσωπικό στοίχημα, αλλά συνειδητή επιλογή.

Η ψήφος σας στο πρόσωπο μου θα αποτελεί έμπνευση αλλά και δέσμευση απέναντι σας,

 με εκτίμηση

Υποψήφιος Δρεπάνου

Κώστας Α. Καρούντζος ή Μαγκανάς

Μαϊ17

Ο Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος υποψήφιος με τον Τάσο Σαλεσιώτη

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος υποψήφιος με τον Τάσο Σαλεσιώτη

Ο Τάσος Σαλεσιώτης ως Νομάρχης κατάφερε να υλοποιήσει για πρώτη φορά και με πολύ δυσκολία σημαντικά έργα για την Αργολίδα, όπως η διάνοιξη του περιφερειακού δρόμου Τολού και η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων.

Ως έμπειρος πολιτικός, έχοντας τη γνώση και τη θέληση να συνεισφέρει στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης είμαι βέβαιος ότι είναι ικανός να κάνει τα έργα αυτά που σχεδιάζει για το Δήμο Ναυπλιέων και συνεπώς είναι χρήσιμος για όλους μας. 

Τον στηρίζω με την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιό του, όπου μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει, είναι άλλωστε πιστός και πολύτιμος φίλος μου εδώ και χρόνια και καλώ τους φίλους να στηρίξουμε μαζί την προσπάθειά του.

 

Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δικηγόρος

Μαϊ16

Η Αικατερίνη Καλλέργη υποψήφια με τον Δημήτρη Κωστούρο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Η Αικατερίνη Καλλέργη υποψήφια με τον Δημήτρη Κωστούρο

Ονομάζομαι Καλλέργη Αικατερίνη του Σταύρου.

Κατάγομαι και διαμένω μόνιμα στο Τολό, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Είμαι Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Άργους, «Λαϊζα», και ασχολούμαι εθελοντικά με τα αδέσποτα πάνω από δέκα χρόνια. Αυτό ίσως είναι και το κυριότερο στοιχείο που με χαρακτηρίζει και με οδηγεί στην ενασχόλησή μου με τα κοινά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Ασίνης.

Αγαπώ τον τόπο μου, πιστεύω στις δυνατότητες που διαθέτει και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την Επόμενη Μέρα που έρχεται, όπως ήδη αγωνίζομαι.

Μαϊ16

Η Ελισάβετ Δήμα-Πετροπούλου υποψήφια με τον Δημήτρη Καμπόσο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Η Ελισάβετ Δήμα-Πετροπούλου υποψήφια με τον Δημήτρη Καμπόσο

Η Ελισάβετ Δήμα-Πετροπούλου είναι εικαστικός με ευρεία δράση στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης του Άργους, ως Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Άργους και Αντιπρόεδρος του ΚΕΔΑΜ, όπως επίσης και ως υπεύθυνη του Δημοτικού Θεάτρου, της Δημοτικής Χορωδίας Άργους αλλά και του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού συσσιτίου. Ως εικαστικός έχει φιλοτεχνήσει αρκετά έργα τα οποία είναι εμπνευσμένα τόσο από τα τοπία της χώρας μας («Ελληνικά τοπία», «Πέτρινα γεφύρια»), και από ιστορικά πρόσωπα (Μορφές του 1821) όσο και από στοιχεία που συνδέονται με πτυχές της καθημερινότητας είτε στην πιο πραγματική της διάσταση (Σαν παλιό σινεμά) είτε στην πιο υπερρεαλιστική («Ονειρικά Τοπία»). Το εικαστικό της έργο είναι ευρέος αναγνωρισμένο, και ιδιαίτερα ο πίνακάς της «Εν αργει Διονυσια» ο οποίος έγινε και συλλεκτικό γραμματόσημο.   


"Φίλοι και φίλες,

ζητάω τη στήριξή σας, για άλλη μια φορά, μέσα από την εμπιστοσύνη της ψήφου σας, να συνεχίσω με το ίδιο πάθος να παράγω έργο για την ανάδειξη του πολιτισμού στον τόπο μας που τόσο αγαπάμε…

Με εκτίμηση

Ελισάβετ Δήμα-Πετροπούλου"

 

Μαϊ16

Ο Νικόλαος Χρόνης υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Νικόλαος Χρόνης υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Ονομάζομαι Νικόλαος Χρόνης, είμαι πατέρας δύο παιδιών της Σοφίας και του Δημήτρη. Κατάγομαι από τον Προφήτη Ηλία Ναυπλίου και από το 1965 κατοικώ στο Ναύπλιο. Είμαι συνταξιούχος του ΟΤΕ.

Η επιλογή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», πρόταση του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου που με τιμά, προήλθε ύστερα από ώριμη σκέψη και συζήτηση με ανθρώπους  που ζουν και εργάζονται καθημερινά στο Δήμο μας, με αποτέλεσμα αυτό να ξεπερνά πολιτικές  και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω ακόμα μία φορά τα συμφέροντα των δημοτών του τόπου όπου ζω και μεγάλωσα τα παιδιά μου, τα οποία στηρίζω με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Ως ενεργός πολίτης με έντονη παρουσία στα κοινωνικά και ενεργή παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε όλοι μαζί συλλογικά και με οδηγό τον Δημήτρη Κωστούρο, να επιτύχουμε τη μέγιστη βελτίωση των βιοτικών συνθηκών του τόπου μας.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Χρόνης

[12 3 4 5  >>