Μαϊ15

Ο Σπύρος Χ. Δεδεγκίκας υποψήφιος με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ο Σπύρος Χ. Δεδεγκίκας υποψήφιος με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Η πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους που να αφοσιώνονται στα πραγματικά και καθημερινά προβλήματα, να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, να δημιουργούν προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο πάντα με σεβασμό στον πολίτη. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να είναι σε θέση να οδηγήσουν την πόλη ξανά σε ημέρες αίγλης.

Πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω, αν μου δοθεί η ευκαιρία, να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών του Ναυπλίου σε θέματα καθαριότητας – υγιεινής διαβίωσης, οδικής ασφάλειας – πρόληψης ατυχημάτων και, κυρίως βελτίωσης της Δημοτικής Υγείας, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στον χώρο όπου ζω και εργάζομαι.
 
Σε εμάς λοιπόν η επιλογή να αλλάξουμε τα δεδομένα και να φτιάξουμε ξανά την πόλη όπως τη αξίζει να είναι, καθαρή – ευπαρουσίαστη – λειτουργική – πλούσια σε πολιτιστική δραστηριότητα και με ανεπτυγμένη την οικολογική συνείδηση – με ένα όσο γίνεται ακίνδυνο οδικό δίκτυο τόσο για εμάς και τα παιδιά μας όσο και για τους επισκέπτες. Το οφείλουμε σε εμάς τους ίδιους, το οφείλουμε στις νεότερες γενιές, το οφείλουμε στην ιστορία της πόλης. Δεν έχουμε παρά να το διεκδικήσουμε.
 
Για όλους αυτούς τους λόγους, και επειδή η διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι δεδομένη, αποδέχτηκα την τιμητική για εμένα πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλίου, Παναγιώτη Αναγνωσταρά, και του συνδυασμού «Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά» και θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των πολιτών.  
Με τιμή Σπύρος Χ. Δεδεγκίκας Γενικός Οικογενειακός Ιατρός Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Ναύπλιο Πρωτεύουσα ξανά» Κιν:6972227751