Μαρ18

Η Παράσταση της Ζωής σου

Η Παράσταση της Ζωής σου

Η Ελληνική Εταιρεία Υποστήριξης Παιδιών με Γενετικά Προβλήματα «Το Μέλλον», το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων, η Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART και η καλλιτεχνική ομάδα «Μεταμόρφωση», σας προσκαλούν στη Συνέντευξη Τύπου για την εκδήλωση «Η Παράσταση της Ζωής Σου!», την Δευτέρα 23 Μαρτίου, ώρα 1μμ, στο Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Σύνταγμα, Αθήνα.

Θα μιλήσουν οι παρακάτω:
κα Ελένη Φρυσίρα, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Υποστήριξης Παιδιών με Γενετικά Προβλήματα «Το Μέλλον»,
κα Πέτρα Τερζή, Πρόεδρος της Εταιρείας Πολιτισμού CINE@ART, των Διεθνών Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου και Πελοποννήσου «Γέφυρες», του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων, του «Άθλος + Ενέργεια – Σύζευξις Αρχαιολογικών Χώρων» και του «ΘΠ Μεταμορφωτικού Κέντρου Ζωής»,
κα Κατερίνα Γιαμπουράνη, δικηγόρος - εκπρόσωπος της καλλιτεχνικής ομάδας «Μεταμόρφωση»,
κ. Γιώργος Καρβουντζής, σκηνοθέτης,
κα Μαρή Ιωάννα, επιτ. Σύμβουλος Επικρατείας Πρόεδρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης των Σωματείων της Προγεννητικής Αγωγής.
Συντονιστής της συνέντευξης είναι ο νομικός κ. Βασίλης Μπόκος.
Επικοινωνία: Ελίνα Μαζιώτη (2741-30.30.12, 6972-080.441)
E:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: cineartfestival.eu
Facebook εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/1584627118444409/

Το τρίωρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα "Η Παράσταση της Ζωής σου!" θα παρουσιασθεί επίσης στις 17 Μαίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στην είσοδο του Λουτρακίου για την ενίσχυση του Συλλόγου Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Κορινθίας.