Μαρ06

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βέλου-Βόχας

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βέλου-Βόχας

Στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων ο Δήμος Βέλου-Βόχας διοργανώνει μια σειρά από αποκριάτικες εκδηλώσεις. Μπορείτε να γιορτάσετε μαζί του

 

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα ΄΄ΑΜΟΡΕ΄΄ στο Ζευγολατιό θα πραγματοποιηθεί ΄΄ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ΄΄ από την λαϊκή-ρεμπέτικη  ομάδα του Κέντρου Νεολαίας & Πολιτισμού.
 Τιμή εισόδου με ποτό 5€.
Προπώληση εισιτηρίων στο Κέντρο Νεολαίας & Πολιτισμού, στο Δημοτικό Κατάστημα Βέλου και στα ΚΑΠΗ του Δήμου.
  Η εκδήλωση τελείται με την υποστήριξη της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου-Βέλου Βόχας.
          

Το Σάββατο 16 Μαρτίου  2013 και ώρα 11.00 π.μ. στον πεζόδρομο Ζευγολατιού (απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο) τα παιδιά του Δήμου θα διασκεδάσουν με κλόουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν.
Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας  συμμετέχει στην εκδήλωση και θα αναβιώσει έθιμα της Αποκριάς με το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και το γαϊτανάκι.
           Είσοδος Ελεύθερη

 Την  Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας στο Βέλου οι μικροί φίλοι θα διασκεδάσουν με  κλόουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν σε ρυθμούς καρναβαλιού.                                              
Είσοδος Ελεύθερη

 Τέλος την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 και ώρα 12.30 το μεσημέρι στην Πλατεία Στιμάγκας  Ο Χορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Στιμάγκας ΄΄ΘΥΑΜΙΣ΄΄  θα παρουσιάσει επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησε με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου με μεταπτυχιακό στη Λαογραφία κ. Παναγιώτη Χωρίκη βασισμένη σε αφηγήσεις των γερόντων-κατοίκων του χωριού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος φέτος θα φιλοξενήσει το Χορευτικό – Πολιτιστικό Όμιλο ΑΣΩΠΙΑΣ ΄΄ΕΙΛΕΣΙΟΝ΄΄.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν Σαρακοστιανά Εδέσματα καθώς και η παραδοσιακή φασολάδα.