Μαϊ14

Ο Θεοφάνης (Φάνης) Στεφανόπουλος υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Θεοφάνης (Φάνης) Στεφανόπουλος υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη

Γεννήθηκε στο Άργος το 1953 και κατάγεται από την Σκοτεινή και το Βοθύκι Τραχειάς.

Είναι παντρεμένος με την κτηνίατρο Γεωργία Καραμπέτσου με καταγωγή από την Δήμαινα (Δήμος Επιδαύρου), και έχει ένα γιο τον Γιώργο.
Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός κάτοχος πτυχίων MSE & ASH. Εργάστηκε ως καθηγητής στο τεχνικό λύκειο Άργους, εργάστηκα ως τεχνικός αυτοματισμών στη βιομηχανία, τεχνικός οπτικοακουστικών μέσων, τεχνικός ιατρικών συσκευών, και σήμερα διατηρεί επιχείρηση στο Άργος με ορθοπεδικά είδη και ιατρικά μηχανήματα.
 
• Από τον Ιούνιο του 2017, έχει οριστεί εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Απασχόλησης και Αλληλεγγύης χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου.
• Έχει διατελέσει Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου στα θέματα Υγείας, Παιδείας και Απασχόλησης.
Μαϊ14

Η Έλενα Πανοβράκου υποψήφια με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Η Έλενα Πανοβράκου υποψήφια με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

« Φίλες και φίλοι,

Παρατηρώντας τα τελευταία χρόνια την λειτουργία του Δήμου μας, διαπίστωσα την αδυναμία του ν’ ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Η έλλειψη ικανών στελεχών που θα έδιναν ώθηση στην Δημοτική αρχή ήταν εμφανής. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που οδηγούν στην απαξίωση της Δημοτικής Αρχής είναι και η παθητική θέαση των όσων συμβαίνουν από τους νέους ανθρώπους που φοβούνται ή διστάζουν να εμπλακούν σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία όπως είναι οι Δημοτικές Εκλογές.

Πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να σπαταλήσουμε άσκοπα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ¨ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ¨ . Είμαι εργαζόμενη μητέρα 2 (δύο) ανήλικων αγοριών μαθητών δημοτικού και έχω διάθεση για προσφορά.

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και Απόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι. Λογιστικής Πειραιά. Συνεργάζομαι με εταιρείες , παρέχοντας λογιστικές υπηρεσίες και δραστηριοποιούμαι και ως επιχειρηματίας στη Διαχείριση και Ανακύκλωση Απορριμμάτων. Κάνω μελέτες και υποστήριξη για υποβολή business plan προς έγκριση σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα επιδοτήσεων και είμαι μέλος στον ISWA Ανακύκλωσης. Συμμετείχα σε πρόγραμμα εκμάθησης υπολογιστών παιδιών ΑΜΕΑ.

Έχω δραστηριοποιηθεί στο χώρο του εμπορίου, των media και στον τομέα του τουρισμού στην πόλη μου. Μέσω του Παναγιώτη Αναγνωσταρά που έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να αναλάβει το βάρος της ευθύνης της Δημαρχίας και έχοντας μαζί του μια ομάδα νέων, δυνατή, οπλισμένη με όραμα και φιλοδοξία, μπορούμε να θεμελιώσουμε τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης και αλλαγής στο Δήμο Ναυπλιέων.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Με εκτίμηση Πανοβράκου Ελένη ( Έλενα ) Δημότης Ναυπλιέων Κιν: 6942844847

Μαϊ14

Ο Κωνσταντίνος Μπέγκος υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Κωνσταντίνος Μπέγκος υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο

Κωνσταντίνος Γ. Μπέγκος Δικηγόρος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Φίλες και φίλοι, γειά σας! Τολμώ να επικοινωνήσω και πάλι μαζί σας και να ζητήσω την ψήφο Σας, γιατί με την δική σας ψήφο και τη δική μου προσπάθεια, γνώση και θέληση, υπόσχομαι:
Να προχωρήσουμε μαζί για ένα Δήμο ξεχωριστό. Να φροντίσουμε για τις ουσιαστικές ανάγκες των πολιτών του Δήμου μας. Να δημιουργήσουμε οράματα και προγράμματα για τη νέα γενιά. Να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας για τους άνεργους συμπολίτες μας. Να ενδιαφερθούμε για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. Να συνεχίσουμε την εκτέλεση μεγάλων έργων που θα καταστήσουν την πόλη μας ξεχωριστή και ανθρώπινη. Να ακούγεται και η δική Σας φωνή στα δημοτικά Συμβούλια. Έχω τη δύναμη, τη γνώση και τη θέληση να ασχοληθώ και πάλι με τα κοινά. Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μας και σας υπόσχομαι να ενδιαφερθώ για την άμεση επίλυσή τους.
Σας ευχαριστώ θερμά και αναμένω την δική Σας βοήθεια για να κάνουμε, από κοινού, πράξη τις πιο πάνω προσδοκίες.
 
Από το έτος 1979 και μέχρι σήμερα προσφέρω ευδοκίμως τις δικηγορικές υπηρεσίες μου στην πόλη του Άργους και προς τούτο διατηρώ δικηγορικό γραφείο επί της οδού Βας. Γεωργίου, αριθ. 1. Έχω υπηρετήσει ευσυνείδητα και με επιτυχία για πολλά χρόνια τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού:

Διετέλεσα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους κατά τα έτη 1986-1990 και έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος αυτού επί δύο (2) έτη και δή κατά τα έτη 1986 και 1987. Έχω διατελέσει αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος, εκλεγείς το έτος 1994, ενώ κατά τις Νομαρχιακές εκλογές του μηνός Οκτωβρίου 1998 εξελέγην και πάλι Νομαρχιακός Σύμβουλος για την τετραετία 1999-2002. Κατά την διετία 1997 και 1998 διατέλεσα εκλεγμένος Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοικήσεως Αργολίδος. Εξακολουθώ να υπηρετώ τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφενός ως εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας κατά την τελευταία πενταετία (2014-2019) και αφετέρου ως εκλεγμένος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Έχω τη δύναμη, τη γνώση και τη θέληση να ασχοληθώ και πάλι μα τα κοινά. Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μας και σας υπόσχομαι να ενδιαφερθώ για την άμεση επίλυσή τους.
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972002555 – 2751067191 Email: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαϊ13

Η Σοφία Ελευθεριάδη υποψήφια με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Η Σοφία Ελευθεριάδη υποψήφια με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Σοφία Ελευθεριάδη. Γεννήθηκα στο Ναύπλιο, όπου και ολοκλήρωσα τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αποφοιτώντας από το 1ο Λύκειο. Ακολούθως, φοίτησα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Αγγλικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής. Μετά το πέρας των τετραετών σπουδών μου, επέστρεψα στο Ναύπλιο, όπου και άρχισα να εργάζομαι ως Καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, αρχικά στο ΤΕΛ Ναυπλίου για ένα Εξάμηνο και, ακολούθως, στο Ιδιωτικό Γυμνάσιο – Λύκειο ΝΈΟ ΣΧΟΛΕΊΟ, όπου ήμουν και η Υπεύθυνη της Ανταλλαγής Μαθητών – Καθηγητών , μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SOCRATES, δράση LINGUA, ανάμεσα στο ΝΈΟ ΣΧΟΛΕΊΟ και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Dr. Mollercollege της Ολλανδικής πόλης Βάαλβικ, για τα έτη 1996-2004. Διαγωνίστηκα στον ΑΣΕΠ του 2002 και κρίθηκα Διοριστέα για το Σχολικό Έτος 2004-2005 στη Ν. Μανωλάδα Ηλείας, όπου και υπηρέτησα την οργανική μου θέση για ένα έτος. Από 01/09/2005 έως και σήμερα υπηρετώ ως Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στην Οργανική μου θέση, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, στο οποίο διατελώ Υποδιευθύντρια Β από το παρόν Σχολικό Ετος έως τις επόμενες κρίσεις Υποδιευθυντών. Ως Καθηγήτρια Ξένης Γλώσσας, είμαι Υπεύθυνη Έκδοσης Δίγλωσσης Σχολικής Εφημερίδας (Αγγλικά – Ελληνικά) με τίτλο “Schoolikoμυρμηγκότρυπες”, για 7 συναπτά Σχολικά Έτη (2012-2019, 4 τεύχη ανά έτος). Ήμουν Υπεύθυνη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος TRADITIONS-LOCAL CUSTOMS – CULTURE THROUGH GAMES (Σχ. Έτη 2012-2014) ανάμεσα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου και στο cb De Ark της Ολλανδικής Πόλης Χέεμσκερκ. Διατέλεσα Υπεύθυνη για Θέματα Σχολικής Βίας, και Μέλος της Ομάδας Δράσεων Πρόληψης Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού στα Σχολεία, σε άμεση συνεργασία με το Συντονιστή Δράσεων Πρόληψης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου (2013-2015). Ειμαι Υπεύθυνη Οργάνωσης και Ολοκλήρωσης (με Έκθεση Φωτογραφίας στο Βουλευτικό και στον Σύλλογο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ) του Σχολικού Προγράμματος Τοπικής Ιστορίας “Η Πόλη μας, μια Βόλτα”, για την τάξη ΣΤ, με περιήγηση και ξενάγηση στις Κρήνες, τις Ιστορικές Συνοικίες, τα Κτίρια και τις Πλατείες του Ναυπλίου, σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ και την υπεύθυνη προγραμμάτων του Συλλόγου, κ Τίνα Γκιόλα (2014 έως σήμερα) Διετέλεσα Συντονίστρια των Κοινοτήτων Πρακτικής COPs (Φιλοσοφική Σχολή, Τμήμα Αγγλικών Σπουδών) για τους Νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Αρκαδίας, καθώς και Εισηγήτρια – Επιμορφώτρια Λειτουργίας αυτών των Κοινοτήτων, σε συνεργασία με τη Σύμβουλο Αγγλικής Γλώσσας του Νομού. (2014-2015)
Εργάστηκα Εθελοντικά για το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου ως Μεταφράστρια του site του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του τμήματος, σε άμεση συνεργασία με την Πρόεδρο του τμήματος, κ Άλκηστη Κοντογιάννη (2014-2015). Ημουν Υπεύθυνη Εθελοντής Μετάφρασης Εγγράφων και λοιπών Ανακοινωσεων του DANAON CUP (INTERNATIONAL HANDBALL YOUTH TOURNAMENT), υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΟΜΗΔΗΣ Αργους, 6-12/07/2015, καθώς και Υπεύθυνη – Εθελοντής Μετάφρασης της Πανηγυρικής Τελετής Λήξης του DANAON CUP (IHYT) στο Φουγάρο, Ναύπλιο (Ιούνιος 2018). Διατέλεσα Αναπληρωματικο Μέλος του ΠΥΣΠΕ Αργιδας για τη διετία 2016-2018. Παρακολουθώ ανελειπώς τα Σεμινάρια του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων που αφορούν στη Διδασκαλία της Ξένης Γλώσσας και στη Βιωματική Μάθησή της αποκτώντας τις αντίστοιχες Βεβαιώσεις. Εχω κάνει Δημοσιεύσεις που αφορούν στα Σχολικά Προγράμματα και Δραστηριότητες των μαθητών του Σχολείου μας στον Τοπικό Τυπο. Είμαι πεπεισμένη πως η Σοβαρότερη Επένδυση που Μπορεί και Οφείλει να κάνει μια Οργανωμένη Κοινωνία είναι στην Εκπαίδευση – και των νεοτέρων και των γηραιοτέρων γενεών :Κατάλληλη Υλικοτεχνική Υποδομή, Επαρκές και Καταρτησμένο Διδακτικό Προσωπικό, Ασφαλές Μαθησιακό Περιβάλλον, Ψυχολογική Υποστήριξη και Καθοδήγηση τέτοια, ούτως ώστε η Γνώση να Ωφελεί Απρόσκοπτα τον Μαθητή.

Αποδέχτηκα με Χαρά την Τιμητική Πρόταση του κ Παναγιώτη Αναγνωσταρά για Συμμετοχή μου στο Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξής του διότι, γνωρίζοντας την Ευαισθησία και την Πατρική Φροντίδα με την οποία αντιμετωπίζει τη Νεολαία – όντας ο ίδιος πατέρας τριών νεαρών – είμαι σίγουρη ότι όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν γνώμονα σοφρώνων κινήσεων προς όφελος του Ακρογωνιαίου Λίθου μιας Κοινωνίας, των Νέων της. Σας ζητώ τη δυνατότητα, μέσω της ψήφου σας, να εργαστώ κι εγώ προς την Κατεύθυνση αυτή – αλλά και όπου αλλού οι Συνδημοτες μας νοιώθουν ότι χρειάζονται Αρωγή.

Με εκτίμηση Σοφία Ελευθεριάδη,
Κίν: 6975766716

 

Μαϊ13

Ο Ιωάννης Καζάς υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Ιωάννης Καζάς υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Ονομάζομαι Ιωάννης Κ. Καζάς, είμαι παντρεμένος με την Αδριανή Βρυώνη και πατέρας δύο υιών, του Κωνσταντίνου και του Γεράσιμου. Γεννήθηκα και κατοικώ στο Νέο Ροεινό, Δήμου Ναυπλιέων. Είμαι ερμηνευτής δημοτικών-παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών και διατελώ Πρόεδρος του Α.Ο.Ν. Νέου Ροεινού.

Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου. Αισθάνομαι ότι οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές, για να μπορέσει η αυτοδιοίκηση να στηρίξει την κοινωνία που πλήττεται. Μια κοινωνία που έχω αποδείξει ότι είμαι δίπλα της και έχω στηρίξει με όλες τις δυνάμεις μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι, με όλο μου το είναι, με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Επειδή πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κωστούρο μπορεί να ανταπεξέλθει στις επικρατούσες δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου περιβάλλοντος που έχει ανάγκη ο τόπος μας και το οποίο αποτελεί το κοινό όραμα όσων συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή, συστρατεύομαι και εγώ μαζί τους για ένα Δήμο όπως τον έχουμε όλοι ονειρευτεί.

Με εκτίμηση, Ιωάννης Κ. Καζάς
Κιν: 6932701594 - 6971664470

Μαϊ13

Ο Αδριανός Γ. Μάρκου υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Αδριανός Γ. Μάρκου υποψήφιος με τον Δημήτρη Κωστούρο

Ονομάζομαι Αδριανός Γ. Μάρκου και είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Μάρα. Έχουμε δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Μαρία. Γεννήθηκα και κατοικώ στην Πρόνοια Ναυπλίου. Ανάμεσα, λοιπόν, στην Πρόνοια και την περιοχή Κούρτη- Μπουλμούσι, κοντά στην Γλυκειά Ναυπλίου, πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. 


Είμαι επαγγελματίας αυτοκινητιστής και διατηρώ επιχείρηση με δημοσίας χρήσης αυτοκίνητα στην πόλη μας. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Ραδιοταξί Ναυπλίου και διετέλεσα Γραμματέας επί δύο θητείες. Κατά τα έτη 2014 έως και 2016 υπήρξα αντιπρόεδρος του εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ν. Αγίας Τριάδας Πρόνοιας. 

Με τα κοινά δεν ασχολούμαι πρώτη φορά. Είναι όμως η πρώτη φορά που θα είμαι υποψήφιος με το Συνδυασμό του Δημάρχου, κ. Κωστούρου, «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα». 

Σε αυτόν τον άνθρωπο εκτίμησα το γεγονός ότι σεβάστηκε και αντιμετώπισε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όλων των διαμερισμάτων του Δήμου μας ίσα και δίκαια. Είδε τις πραγματικές ανάγκες του τόπου και τα «θέλω» των δημοτών. Δεν έπραξε ποτέ ερήμην τους, γεγονός που με καθιστά ένθερμο υποστηρικτή του και αυτός είναι ο λόγος που σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δηλώνω παρών στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου. 

Με εκτίμηση, Αδριανός Γ. Μάρκου Τηλ: 6977606321

Μαϊ12

Η Παρασκευή (Βούλα) Βαμβακά-Τζαβάρα υποψήφια με τον Δημήτρη Κωστούρο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Η Παρασκευή (Βούλα) Βαμβακά-Τζαβάρα υποψήφια με τον Δημήτρη Κωστούρο

Η σκέψη του να κατέβω στις εκλογές είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς για μένα και μάλιστα είχα συμμετάσχει στην διαδικασία από τα εφηβικά μου χρόνια, λόγω της ενασχόλησης του πατέρα μου με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Βασικό ρόλο στο τελικό ναι για να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» έπαιξε το γεγονός ότι συμμετέχουν άνθρωποι, τους οποίους εκτιμώ και έχω συνεργαστεί μαζί τους σε διάφορες δράσεις. Τους θεωρώ εν ολίγοις ομάδα μου και μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις, ανησυχίες και θέλω.
Επίσης θεωρώ ότι ο Δημήτρης Κωστούρος έχοντας στο πλάι του δυνατούς, μάχιμους και ενεργούς συνεργάτες με προτάσεις μπορεί να πάει το δήμο Ναυπλιέων ακόμη ψηλότερα , με μέτρο πάντα την ισονομία, την εντιμότητα και το δίκαιο. Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Τζαβάρα και μητέρα δύο παιδιών της Γεωργίας και του Αλέξανδρου. Δραστηριοποιούμαι ενεργά με πολλούς συλλόγους και φορείς. Είμαι επιχειρηματίας, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δρεπάνου και γενικός γραμματέας της Ένωσης Γονέων των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων, μέλος του πολιτιστικού συλλόγου της Άριας, μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο Κάντιας, μέλος του αθλητικού σωματείου της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αστέρας Δρεπάνου.
Η «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» θεωρώ ότι είναι σήμερα η μοναδική λύση για να προχωρήσει ο δήμος μας μπροστά με σταθερότητα , έχοντας πρόγραμμα θέσεις και προτάσεις. Με αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Σας ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου, να στηρίξετε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του.
Παρασκευή (Βούλα) Βαμβακά-Τζαβάρα
Κιν: 6936121271

Μαϊ12

Η Κατερίνα Μάρα υποψήφια με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Η Κατερίνα Μάρα υποψήφια με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Κατερίνα Μάρα και κατεβαίνω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ασίνης, με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.
Κατοικώ στην Άρια Ναυπλίου και γνωρίζοντας το έργο που έχει προσφέρει ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς στον δήμο μας αποδέχθηκα τη πρόταση του και συστρατεύομαι με τον συνδυασμό του «Πρωτεύουσα ξανά».

Με εκτίμηση Κατερίνα Μάρα
κιν: 6974312136

Μαϊ12

Ο Αναστάσιος Πέζος υποψήφιος με τον Δ. Κωστούρο

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Ο Αναστάσιος Πέζος υποψήφιος με τον Δ. Κωστούρο

Ο Αναστάσιος Πέζος υποψήφιος με τον Δ. Κωστούρο. (Δικηγόρος)

Ο Δημήτρης Κωστούρος με τιμά με την πρόσκλησή του να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ναύπλιο. Η επόμενη μέρα".

Θα είμαι στο πλευρό του, στη συνέχιση του έργου του, καθώς συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κοινός τόπος, ο οποίος δεν είναι άλλος από την περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη του Δήμου μας. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους ένα ευτυχισμένο 2019.

Με εκτίμηση, Αναστάσιος Β. Πέζος Δικηγόρος

"Ναύπλιο. Επόμενη μέρα"
κιν. 6977818535

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook Τάσος Πέζος

Φεβ18

Άνοιξε εχθές το Τριώδιο στο Άργος

Κατηγορία: Τελευταία Νέα

Άνοιξε εχθές το Τριώδιο στο Άργος

Πολύ κόσμο συγκέντρωσε το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων για το 2019. Στην πλατεία Εθνοσυνέλευσης στον Αη Γιάννη, γύρω από τη φωτιά, στήθηκε χορός από ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους και κατοίκους της γειτονιά. Σουβλάκια και κρασί μοιράστηκαν σε όλους. 

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>