Προφίλ

Προφίλ

Το Έπαθλο είναι το μοναδικό περιοδικό της Πελοποννήσου μας με πορεία σταθερή και ανοδική που τον Απρίλιο του 2009 μπήκε στον 10ο χρόνο της κυκλοφορίας του...
Δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει την κληρονομιά και τα σύγχρονα υγιή δυναμικά στοιχεία της Πατρίδας μας, να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, των στοιχείων της παράδοσης και των ιδιαιτεροτήτων της ιστορικής μας γης...
Αντιμετωπίζει τις συγκυρίες της παγκοσμιοποίησης και των παραμέτρων του σύγχρονου κόσμου σαν μια ελκυστική πρόκληση για την εδραίωση της ιδιαίτερης ταυτότητας και αναζωογόνηση των διαχρονικών αξιών...
Οδοιπορεί στους τόπους με σκεπτικό τη διατήρηση και αναζωπύρωση της μνήμης και τη γνώση του παρελθόντος σαν μοναδικό και αναντικατάστατο εφαλτήριο για ένα ανθρώπινο, πλούσιο σε πολιτισμό και ισορροπημένο μέλλον.
Το Έπαθλο, έχει σαν προτεραιότητα στην ύλη του "το άγνωστο", το "λησμονημένο", το "παραγνωρισμένο", χωρίς να αδιαφορεί για τις σύγχρονες κατακτήσεις... Είναι περιοδικό άποψης και πολιτικής εγρήγορσης χωρίς κομματικές προτιμήσεις και με αδιαπραγμάτευτη τη "φιλοσοφία"του.
Άνθρωποι με κοινωνική προσφορά, φορείς πολιτισμού με δεδομένη αξία, έργα που συνδράμουν την στοργική ανάπτυξη, φυσικά μνημεία και μνημεία του ανθρώπινου πολιτισμού, έχουν τον πρώτο λόγο στις σελίδες του.
Επιχειρηματικά, το Έπαθλο είναι το περιφερειακό "πείραμα" που πέτυχε.
Δίχως επιδοτήσεις, επιχορηγήσεις ή άλλα βοηθήματα, στήριξε την αυτάρκειά του στον αναγνώστη του και στην σταθερή διαφημιστική πολιτική του.
Δέκα περίπου χιλιάδες (10.000) συνδρομητές (οικογένειες) και αναγνώστες αποτελούν τη δυναμική δεξαμενή της παρέμβασής του που αποτελείται κατά κύριο λόγο από σκεπτόμενες, υψηλής αισθητικής και υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας. Ο ρυθμός αύξησης της Συνδρομητικής δεξαμενής του είναι της τάξης των 200 Συνδρομητών ανά μήνα.
Από το Φθινόπωρο του 2003 το Έπαθλο κυκλοφορεί στα περίπτερα της Πελοποννήσου και από τις αρχές του 2008 κυκλοφορεί και στα Κέντρα Τύπου της Επικράτειας. Διαφημίζεται από 24 Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και 6 τηλεοπτικούς σε όλους του Νομούς της Πελοποννήσου και τη ΝΕΤ περιοδικά.
Η μορφή του είναι ανταγωνιστικά υψηλότατη και κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου-πλην τυπογραφείου- σε ίδιες εγκαταστάσεις από μόνιμο προσωπικό της επιχείρησης με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Το προσωπικό του Επάθλου έχει επιλεγεί με κριτήρια την άριστη κατάρτιση και την εμπειρία καθενός στον τομέα του.
Αν η βασική αρχή ότι:
"η επενδυτική επιδότηση αξίζει σ'εκείνους τους φορείς που τα καταφέρνουν και μόνοι τους",
Είναι και δική σας τοποθέτηση,
ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ...

 


 

 

Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης

Διάκριση για το ΕΠΑΘΛΟ

diakrisi ebge

Την Παρασκευή 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Το δημιουργικό γραφείο του Γιάννη Σουλτανίδη, POSITIVE designlab, που έχει έδρα το Άργος, απέσπασε έπαινο για το σχεδιασμό του περιοδικού μας. Πιο συγκεκριμένα το ΕΠΑΘΛΟ κατέκτησε την τιμητική αυτή διάκριση σε σύνολο 14 συμμετεχόντων. Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνές Συμβουλίου της Ένωσης Γραφιστικού Σχεδιασμού (icograda) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης τα οποία φέτος συγκέντρωσαν τις περισσότερες συμμετοχές, είναι ένας θεσμός που ως σκοπό του έχει την προβολή και την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας των χώρων της γραφιστικής, της εικονογράφησης και του διαδραστικού design, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.
Τα Ε.Β.Γ.Ε. (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης) διοργανώνονται με επιτυχία εδώ και έντεκα χρόνια, καταφέρνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα να συσπειρώσουν το σύνολο της παραγωγής της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχουν δημιουργήσει ένα σημείο αναφοράς για τους δημιουργούς, αλλά και τους «αγοραστές» του design. Τα αποτελέσματα των Ε.Β.Γ.Ε. κάθε χρόνο καλύπτονται εκτενώς από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η διάκριση αυτή μας γέμισε υπερηφάνεια και
δύναμη για την δύσκολη συνέχεια.
Ελπίζουμε όλοι οι αναγνώστες μας
να χάρηκαν το ίδιο με εμάς.