Η νέα γενιά της οικογένειας Φάκλαρη

Η ιστορία µας είναι µια ιστορία αφοσίωσης και αγάπης για τη γη και τους καρπούς της Αργολίδας. Εκεί, όπου πριν πενήντα περίπου χρόνια, το 1973, τα αδέλφια Θοδωρής και Ζώης Φάκλαρης ίδρυσαν το πρώτο τους ελαιοτριβείο στο Σκαφιδάκι, το χωριό που γεννήθηκαν και µεγάλωσαν την οικογένειά τους. Με γνώση, συνεχή φροντίδα και πάθος για δηµιουργία και προσφορά, η επιχείρηση αναπτύχθηκε γρήγορα συνδυάζοντας τις πατροπαράδοτες αξίες της ελαιουργίας µε τις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας.  

Σήµερα, µετά από συνεχείς επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις και προηγµένο εξοπλισµό και µε σταθερές εξαγωγές σε 31 χώρες σε όλο τον κόσµο, η Faklaris αποτελεί µία από τις µεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στη µεταποίηση προϊόντων ελαιόκαρπου. Η ετικέτα Argolis και το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο F έχουν καταξιωθεί για την κορυφαία ποιότητα και την αυθεντική γεύση τους. Τη γεύση του τόπου µας.

Στα τέλη του 2022 θα ολοκληρωθεί η επένδυση και θα περιλαµβάνει επιπλέον του κεντρικού κτιρίου, υψηλής αισθητικής πτέρυγα ελαιοτριβείου, που θα επιτρέπει την υποδοχή επισκεπτών και φίλων του ελαιόλαδου. Στον κατάφυτο ελαιώνα, που βρίσκεται στο πίσω µέρος του κτήµατος, θα δηµιουργηθούν ειδικές διαδροµές ξενάγησης και περιήγησης, που θα καταλήγουν σε ξύλινο κέλυφος δυναµικής στέγασης χωρητικότητας 200 ατόµων που θα φιλοξενεί εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ανάµεσα στις ρίζες των ελαιόδεντρων. Η επένδυση αυτή αποτελεί µια από τις σπουδαιότερες αναπτυξιακές επενδύσεις στον τοµέα του ελαιόλαδου στην Ελλάδα την τελευταία 2ετία και ένα στολίδι για το Άργος και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Η νέα γενιά της οικογένειας Φάκλαρη, µας οδηγεί µε όραµα και δυναµισµό στο µέλλον. Όµως οι ρίζες µας είναι πάντα βαθιά χαραγµένες στη γη της Αργολίδας. Σαν της ελιάς. 

 

Καλές Γιορτές!  

 

 

 

Προτάσεις

0
Shares

Σας αρέσει το site μας?

Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

0
Shares