Πρασοτήγανα

Πρασοτήγανα

Παραδοσιακή συνταγή με κρέας, πράσα.....

Σούπα από Μακεδονικό χαλβά μελιού και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης

Σούπα από Μακεδονικό χαλβά μελιού και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης

Μια συνταγή του Γιάννη Καπασάκη, Εκαπιδευτή chef στη σχολή μαγειρικής Le Monde
Πρωτότυπο, εύκολο, νόστιμο και κυρίως με δυνατότητα να πειραματιστείτε και να παίξετε με τις αγαπημένες σας γεύσεις. Τα υλικά από μόνα τους δεν παραπέμπουν σε Χριστουγεννιάτικο γλυκό. Η σύνθεσή τους όμως, δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που δένει εξαιρετικά με το πνεύμα των γιορτινών ημερών.
Φρέσκες ταλιατέλες παρεΐστικες...

Φρέσκες ταλιατέλες παρεΐστικες...


Νομίζουμε ότι είναι μπελάς και αποφεύγουμε να φτιάχνουμε σπιτικά ζυμαρικά. Στην πραγματικότητα, θα τους αφιερώσετε ένα βραδάκι, τιμωρώντας τις βλαβερές εκπομπές της τηλεόρασης. Θα γλιτώσετε μια μέρα πλύσης εγκεφάλου και θα γευτείτε με την παρέα 6 ατόμων, υπέροχες ταλιατέλες απ’ τα χεράκια σας, με ολόφρεσκη σάλτσα ντομάτας και αρωματική γραβιέρα ή κεφαλογραβιέρα.

Χοιρινό με άγρια χόρτα από την ταβέρνα Σκλημπόσιος

Χοιρινό με άγρια χόρτα από την ταβέρνα Σκλημπόσιος

Χοιρινό πανσέτα με άγρια χόρτα του βουνού από την ταβέρνα Σκλημπόσιος...

<<  1 [2