Παράδοση βιβλίων κατ΄ οίκον ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΓΑΡΟΥ!

03 Δεκεμβρίου 2020

Αγαπητοί μας βιβλιόφιλοι και βιβλιόφιλες , 

σας ενημερώνουμε ότι οι ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ του ΦΟΥΓΑΡΟΥ πραγματοποιούν δανεισμούς βιβλίων μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου της βιβλιοθήκης στο διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο τα μέλη και οι αναγνώστες μας μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την χαρά της ανάγνωσης και της γνώσης ακόμα και μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχουν προκύψει από την πανδημία.

Διαδικασία δανεισμού βιβλίων

Επιλέγετε από τον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης στην σελίδα opac.fougaro.gr στο διαδίκτυο τα βιβλία που επιθυμείτε και μας στέλνετε με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  τις επιλογές σας μαζί με το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό μέλους. Στη συνέχεια σε συνεννόηση με το προσωπικό της βιβλιοθήκης ορίζεται ραντεβού για την παραλαβή των βιβλίων.

Η παράδοση των βιβλίων θα πραγματοποιείται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζόμενους.

 

Διαδικασία επιστροφής βιβλίων

Οι επιστροφές των βιβλίων πραγματοποιούνται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζόμενους. Τα επιστρεφόμενα βιβλία για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών παραμένουν σε καραντίνα τουλάχιστον 72 ωρών πριν τον επαναδανεισμό τους.

Πληροφορίες στο τηλ. 6941601388 

Άλλα νέα

Αλεξία Τούλιου - Ίχνη στην άμμο

15 Ιανουαρίου 2024

Μια στάση εδώ

09 Απριλίου 2023

Νέες εικαστικές εκθέσεις στο Fougaro Gallery

29 Μαϊος 2022
0
Shares

Σας αρέσει το site μας?

Ακολουθήστε μας στα social και δεν θα το μετανιώσετε...

0
Shares